Subscribe:

miércoles, 11 de septiembre de 2013

Tot sobre la Retro Consoles Party : http://retroconsolesparty.blogspot.com.es/

                                             http://retroconsolesparty.blogspot.com.es/

La Retro Consoles Party pretén ser un esdeveniment preliminar a la Lleida Magical Lan Party que celebrarem cap al maig del 2014, si tot va bé.

Serà una trobada per als afeccionats i fans de les video consoles, fent énfasi en les retro, es a dir aquelles que ja tenen una edat, fins a les mes modernes.

L'event acollirà dos tipus d'aparells:

- Consoles de videojocs, desde les mes antigues com les Coleco Vision, la NES, la N64, a les mes modernes com les Play i Xbox.


- Ordinadors personals de la primera etapa, de 8 16 i 32 bits, com els Spectrum, MSX, i C= 64.
 



No hi haurà lloc per als PC :)

L'event no tindrà INTERNET, es una party offline com les d'abans.
Malgrat aixó els que volgueu fer unes partides en grupo podreu dur-vos un switch i els cables de xarxa per a montar-vos-la allà mateix. Si que disposarà de wifi per a ús personal.

Farem competicions de videojocs: s'organitzaran diferents campionats oficials amb premis, encara que vosaltres podreu fer els vostres també!


Farem una gran exposició de consoles antigues: tothom haurà de dur la seva o les seves !!!
Allà compartirem bons moments sobre les diferents tecnologies que van ser els inicis de la indústria.

Respecte a les TV: recordeu que les consoles i ordinadors antics funcionen amb tv i no amb monitors (a no ser que tinguin entrada de tv). Us haureu de portar la vostra tv o monitor adient.

Mercadet de 2a mà: montarem una zona de mercadet de 2a ma, on tots podreu exposar els vostres aparells, accesoris o jocs per vendre i anar a comprar-los.

Concurs de Cosplay: el diumenge pel matí acollirem a tots aquells que us volgueu disfressar dels vostres personatges preferits dels videojocs. Farem un petit video conmemoratiu de la mà del Maspain, i un concurs amb premis.



No hay comentarios:

Publicar un comentario